Priznam, da kar se tiče hrane, uživam... Jemo v indonezijskih "restavracijah" z njihovo tradicionalno kuhinjo. Probavam vse (no skoraj vse) kar mi ponudijo. Tokrat sta nas Emmy in šofer odpeljala v lokal, kjer ne uporabljajo krožnikov, ampak palmine liste (zelo praktično - ko končaš samo zaviješ in vržeš) in seveda brez pribora. Večinoma Indonezijci jejo z roko.
Jedli smo perfektno pečeno ribo (katero si svežo sam izbereš), "čevapčiče" na palčki, piščanca, riž in seveda čili omake. Vse je bilo zelo okusno. Vsi smo se najedli, o čemer sem bila zelo skeptična, ko sem videla vse tiste ribe.
Na sliki naša družba, ko čaka na prosto mizo, v ospredju pa "krožniki".
Jedli smo perfektno pečeno ribo (katero si svežo sam izbereš), "čevapčiče" na palčki, piščanca, riž in seveda čili omake. Vse je bilo zelo okusno. Vsi smo se najedli, o čemer sem bila zelo skeptična, ko sem videla vse tiste ribe.
Na sliki naša družba, ko čaka na prosto mizo, v ospredju pa "krožniki".
Ni komentarjev:
Objavite komentar